2 kişi bir esnaf lokantasında dürüm yiyip bir şeyler içse en az 500 lira ödüyor. İki çocuklu bir aile normal bir kebapçıya gitse bin liradan aşağıya çıkamıyor…Fiyatların ...
OGÜ Gastronomide Yeni Trendler, Fırsatlar ve Kariyer ...
Türk mutfağı haftası etkinlikleri içinde Osmangazi Üniversitesi Gastronomi Fakültesi Mutfak sanatları Gastronomi bölüm Bşk. Sn. Prof.Dr.Rahman TEMIZKAN evsahipliğinde,Moderatör Doç.Dr. Mehmet Sedat ...
Anadolu Üniversitesi Türk Mutfağı Haftası Etkinlikleri
Türk mutfağı haftası kutlamaları münasebeti ile Anadolu Üniversitesi Rektörümüz Sn.Prof.Dr.Fuat Erdal’ın evsahipliğinde,Turizm Fakülte Dekanı Sn.Prof.Dr.Semra Günay, Gastronomi ve Mutfak ...
Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy ile birlikte Türk mutfağı ...
Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Bahar Bilen'in de eşlik ettiği ziyarette Sayın Valimiz, Trakya Lokantası'nı (1946), Çorbacı Mahir'i (1933), Papağan Çibörek Evi'ni (1975), Karakedi Bozacısı'nı ...
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kırmızı et fiyatlarını değerlendiren Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Bahar Bilen; “Öncelikle güncel fiyatlara bakalım. Ulusal Kırmızı Et Konseyi ...
Bankalar kazanıyor esnaf kaybediyor!
2 kişi bir esnaf lokantasında dürüm yiyip bir şeyler içse en az 500 lira ödüyor. İki çocuklu bir aile normal bir kebapçıya gitse bin liradan aşağıya çıkamıyor…Fiyatların ...
28 Mayıs 2024, 16:16